Stars24_by_Almut_Schobesberger
11 juni 2024
Originele taal van het artikel: English Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Klaar om te dansen

Zet je dansschoenen maar klaar en begin maar vast met je tenen te tikken, want op 25 en 26 juni vindt in Innsbruck het Stars of Tomorrow Dansgala. Dit evenement bestaat al meer dan 20 jaar, dus als je het nog niet wist, is het nu tijd! Eind juni is Innsbrucks tijd om te schitteren, omdat het door heel Oostenrijk reist en dans naar de volgende generatie brengt!

Een internationale aangelegenheid

Meer dan 20 nummers zullen de vaardigheden van drie Amerikaanse dansgezelschappen en twee Tiroolse gezelschappen laten zien. De Urban Dance Theater uit Innsbruck en Joydance van Imst zullen Tirol vertegenwoordigen, terwijl de Dallas Ballet Company, Utah Metropolitan Ballet 2 en de Dallas Repertoire Ballet zullen laten zien wat de VS in huis heeft! Vanaf dinsdag 25 juni om 19.30 uur en ook woensdag 26 juni van 10.00 tot 12.00 uur in de Congress Innsbruck , is er volop show en enorm talent te zien.

voor elk wat wils

Dit evenement laat niemand achter, er is natuurlijk voor elk wat wils! Van jazz tot klassiek ballet, hiphop tot musical en zelfs hedendaags is er een breed scala aan dans om te zien. Met meer dan 140 waanzinnig getalenteerde jonge dansers tussen de 12 en 18 jaar ziet de toekomst van dans er rooskleurig uit!

Jeugd inspireert jeugd

In de naam van jeugd die jeugd inspireert, is de matinee op woensdag gereserveerd voor Tiroolse studenten om de verschillende dansstijlen te laten zien en hopelijk anderen te inspireren om deze kunstvorm uit te proberen. Daarnaast zijn er gratis workshops met een Amerikaanse instructeur. Het gaat erom een positieve invloed uit te oefenen op de volgende generatie en hen te inspireren om dans een kans te geven!

Universele taal van de dans

Kunst brengt mensen samen, ongeacht taal of achtergrond is het iets waar iedereen van kan genieten en waarderen! De volgende generatie de kans geven om iets nieuws te proberen is zo belangrijk, dus waarom niet dansen? Met gratis workshops, stadsrondleidingen, dansprojecten en flash mobs is er echt geen reden om niet mee te doen!

Alle foto's : Almut Schobesberger

Soortgelijke artikelen