#MyInnsbruck is Innsbruck in zijn gehele veelzijdigheid. Achter onze bijdragen staan bloggers - mensen met verhalen. Met nieuwsgierigheid. Met belevenissen. En precies dat willen wij delen. #MyInnsbruck, ons heel persoonlijke Innsbruck. Wij laten Innsbruck zien zoals wij van de stad houden.

Wij houden van de imposante Nordkette, maar ook van de verstopte alm op de Patscherkofel. Wij houden van het Huis met het Gouden Dak, maar net zo van het schattige café op de Wiltener Platzl. Net zo veelzijdig als Innsbruck zijn onze bloggers. Het onderscheid tussen Tirolers en "adoptie"-Tirolers is hier wel de grootste bijzaak.

Wij schrijven voor cultuurliefhebbers, voor adrenaline-junkies, voor sporters, voor ontdekkers, voor gezinnen met kinderen, voor culinair genieters en voor natuurjongens en –meisjes en voor nieuwe en terugkerende bezoekers. Wij schrijven voor iedereen, want in Innsbruck vindt eenieder zijn perfecte wandelroute, zijn lievelingscafé of zijn meest onvergetelijke uitzicht. Dat kan ofwel midden in het historische centrum zijn of hoog in de bergen. Wij genieten met volle teugen van ons alpien-urbane leven.

 • 0
  Bloggers
 • 0
  Bijdragen
 • 0
  Gelezen bijdragen
 • 0
  Foto's

In het centrum van dit blog staat leven en beleven in en om Innsbruck, onafhankelijk van reclame of merken. Onze redactie is niet te koop. Wij hebben onze eigen agenda. Het is ons doel, samen met onze bloggers lezers op een reis door de alpien-urbane hoofdstad van de Alpen mee te nemen.

Willen jullie jezelf graag in het blog zien staan? Onze tip: doe iets cools, wij vinden jullie!

Wij willen graag aha-ervaringen, „Dat zou toch wat zijn“ – overwegingen en „Daar moeten we absoluut naartoe“- momenten bij het lezen van onze verhalen over de regio Innsbruck.