Hartelijk welkom bij onze Duitse podcastserie!

Wij zijn heel blij, dat wij jullie zowel akoestisch als virtueel mee kunnen nemen in de prachtige wereld van de regio Innsbruck. Momenteel vinden jullie deze twee podcastseries op onze kanalen:

Hoe wordt men.... – de levenslooppodcast

Hier maken jullie kennis met Innsbrucks spannendste persoonlijkheden en hun levensloop: hoe zijn zij datgene geworden, wat ze tegenwoordig zijn? Jullie kunnen het gesprek in onze audio podcast horen en bovendien zelfs via video vanuit onze gezellige podcaststudio zien. Bijzonder hoogtepunt: Sabrina neemt jullie mee naar de geheime lievelingsplekken van onze gasten.

Typisch Innsbruck

Dat is jullie persoonlijke blik achter de coulissen van de regio Innsbruck. Welke opgaven, uitdagingen, evenementen en personen maken Innsbruck tot hoofdstad van de Alpen? Sabrina begeleidt jullie op het spannende terrein achter de schermen van de regio, dat jullie met onze video's en begeleidende audio podcasts kunnen ontdekken.

Onze podcasts zijn momenteel alleen in het Duits beschikbaar en als je hier klikt, kom je direct bij de individuele episodes! Wij wensen jullie veel plezier.