DSC05102
14 september 2021
Originele taal van het artikel: Deutsch Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Voor de tweede keer dit jaar vond het festival Krapoldi im Park plaats - een evenement voor iedereen. Van 31 augustus tot 5 september waren er allerlei programma's om je aan te vergapen. Punch and Judy, acrobatiek, clownerie - een kleurrijk festival voor het hele gezin.

In een circustent op de grote speelplaats van het Rapoldi-park vonden verschillende evenementen en voorstellingen plaats. S Avonds was het programma toegesneden op volwassenen, overdag op kinderen en gezinnen. Andere locaties waren openluchtvoorstellingen op het zogenaamde Krawuzi-eiland, bij de vijver van het Rapoldi-park. Kinderwagens, kinderen met ouders en senioren vormden dan ook een kleurrijk gemêleerd publiek. En dat past perfect in het motto van het Krapoldi Festival "voor IEDEREEN". We willen voor elk wat wils bieden en open zijn.

Naast acrobatiek en clownerie, was er ook Punch and Judy voor de kinderen.

Het festival biedt een hele week programma. Ik was er donderdag voor je bij de street art parade door het Pradl district. Op vrijdag bezocht ik het open, vrij toegankelijke showprogramma. Het biedt amusement van 14.00 tot 21.00 uur, van Punch and Judy tot clownerie. De grote acrobatiek, zoals de slackline show van de Duitse en Oostenrijkse kampioen Marius Kitowski, zijn bijzonder gedenkwaardig. Of het eenmanscircus Gonzo van Finn Jagd Anderesen uit Zwitserland.

MIJN BEZOEK AAN KRAPOLDI

Een kunstenaar op stelten begeleidde donderdagmiddag de optocht door de wijk Pradl in Innsbruck. Op de Pradler Platz voor de kerk waren er twee acrobatische voorstellingen voordat de stoet verder door de wijk trok. Onder begeleiding van de levendige klanken van het Street Noise Orchestra uit Innsbruck heerste er een geweldige sfeer onder de vele kinderen en hun begeleiders. En dit alles bij prachtig weer!

Vrijdag, op het Street Art Festival in het Park, vermaakten verschillende kunstenaars vooral de vele kinderen. Met gratis toegang en perfect weer, waren het niet alleen de kleintjes die versteld stonden van de trucs die ze opvoerden. Ik heb u een paar indrukken van de geweldige sfeer en de optredens gegeven.

Het festival, ook in zijn tweede jaar, bracht vooral de vele kinderen in het centrale Rapoldipark van Innsbruck in vervoering. In fantastisch weer, met de Nordkette als decor, was het een geslaagd evenement.

Website met het gedetailleerde programma van Krapoldi im Park

Alle foto's © Danijel Jovanovic Fotografie - www.djphotography.at
Instagram: @danijeljovanovicphotography
Facebook: Danijel Jovanovic Fotografie

Soortgelijke artikelen