DSC04183tvb
14 mei 2024
Originele taal van het artikel: Deutsch Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

De 20e Internationale Golden Roof Challenge - Nog maar een paar dagen tot het evenement!

De Golden Roof Challenge in Innsbruck staat voor de deur en het belooft een spannend evenement te worden. Op zaterdag 18 mei vindt de 20e jubileumeditie plaats, met officiële kwalificatierondes voor de Olympische Spelen bij het polsstokhoogspringen en verspringen.

Het evenement vindt nu plaats in de Maria-Theresien-Straße, omdat de ruimte voor het Gouden Dak simpelweg te klein is geworden door de steeds toenemende populariteit. De sfeer is echter nauwelijks veranderd, het alpiene stadsgevoel met het imposante Nordkette-gebergte als achtergrond is hetzelfde gebleven.

Het evenement heeft een zekere betekenis, want het wordt beschouwd als de "thuisbasis" van de Golden Fly Series en maakt sinds vorig jaar deel uit van de World Athletics Continental Tour. Dit betekent dat het internationaal wordt erkend en wordt uitgezonden door meer dan 90 tv-zenders wereldwijd, waarvan er acht het evenement live en integraal uitzenden.

Icarus Attack – OBI on fire

Het hoogtepunt van het jubileumevenement op de mobiele atletiekbaan The FlySwat wordt de adembenemende vuurshow „ICARUS ATTACK – OBI on fire“ door de vuurexperts van Gloryfire, die zal plaatsvinden aan het einde van de wedstrijd. De naam "ICARUS Attack" verwijst naar de figuur uit de Griekse mythologie, Icarus, die de hemel probeerde te beklimmen met vleugels gemaakt van veren en was. Tijdens de show zal Austin Miller de eerste atleet zijn die over een brandende dwarsbalk springt. Actie gegarandeerd!

The FlySwat

De FlySwat mobiele atletiekfaciliteit is een technologische innovatie die speciaal is ontwikkeld voor evenementen zoals Golden Roof Challenge. Deze faciliteit biedt een flexibele en state-of-the-art wedstrijdomgeving voor allerlei atletiekevenementen, of ze nu plaatsvinden in stedelijke of landelijke gebieden.

De specialiteit van de FlySwat ligt in zijn mobiliteit en veelzijdigheid. Het kan snel en gemakkelijk op- en afgebouwd worden, waardoor het ideaal is voor tijdelijke evenementen. Het biedt nog steeds dezelfde kwaliteit en normen als permanente atletiekfaciliteiten.

Op de website Golden Roof Challenge kun je het topsportersveld bekijken.

De inschrijving is gratis, dus noteer 18 mei alvast in je agenda!

Je kunt alle verdere informatie vinden op de officiële website: www.goldenroofchallenge.at

Alle foto's © Danijel Jovanovic Photography - www.djphotography.at
Instagram: @danijeljovanovicphotography
Facebook: Danijel Jovanovic Fotografie

Soortgelijke artikelen