crankworx-2021-19
12 juni 2022
Originele taal van het artikel: English Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Het Crankworx World Tour 2022 mountainbikefestival begint op 15 juni in Innsbruck. Als de tour van dit jaar een beetje lijkt op die van 2021, dan staan ons enkele historische prestaties en geweldige vibes op de berg en in de stad te wachten.

De stedelijke-alpiene setting van Innsbruck maakt deze stop tot een van de favorieten onder zowel atleten als fans. Veel mountainbikers uit Europa, Noord-Amerika en Australië maken de reis om de actie live te zien, deel te nemen aan amateurevenementen en workshops, en tegelijkertijd te genieten van wat de stad 's avonds te bieden heeft.

Historische Backflip door Robin goomes en vrouwen veld

Een van de hoogtepunten van vorig jaar was de allereerste backflip in competitieverband van Robin Goomes. De rijderslijst bij de vrouwen zit weer boordevol talent. Vaea Verbeeck, Kialani Hines, Harriet Burbidge-Smith, en Casie Brown en Casie Goomes zijn enkele van de meest opmerkelijke deelnemers. 25 andere extreem getalenteerde vrouwen zitten hen op de hielen en zijn klaar om naam te maken, dus het is de moeite waard om de rest van het veld in de gaten te houden. Vaea Verbeeck is de koningin van Crankworx, dus we zijn benieuwd hoe ze haar trucjes uit de kast haalt.

Heren veld

Bij de mannen komen er ook enkele bekende gezichten aan. Bas Van Steenbergen uit Canada keert terug na zijn dominante prestaties tijdens de tour van 2021. Hij werd uitgeroepen tot de koning van Crankoworx 2021 nadat hij bijna het dubbele aan punten had verdiend van Tohoto-Ariki Pene die opde tweede plaats eindigde. Jackson Frew, Tomas Lemoine en Joe Breeden zijn ook van de partij om het klassement van dit jaar op zijn kop te zetten.

gebeurtenissenlijst

  • Officiële Europese Kampioenschappen Whip-Off gepresenteerd door POC
  • Specialized Dual Slalom Innsbruck voorgesteld door Thule
  • Rockshox Pump Track Challenge Innsbruck
  • CLIF Snelheid & Stijl Innsbruck
  • Crankworx Innsbruck Slopestyle
  • deuter Downhill Innsbruck gepresenteerd door Raiffeisen Club

nevenevenementen

Dit is niet alleen een toeschouwer-evenement! Crankworx organiseert ook verschillende exposities voor alle niveaus en leeftijden. Dit is een geweldige kans om van de profs te leren en je vaardigheden aan te scherpen.

Mons Royale - Vrouwen Ride Out gepresenteerd door OutdoorChicks

Een community ride alleen voor vrouwen. Wees niet verbaasd dat sommige pro's meedoen tussen de trainingen en wedstrijden door. Dit is het soort ervaring dat de fietsgemeenschap echt verbindt met de profs. Het is ook een geweldig initiatief om de positie van vrouwen in de sport te versterken. Iets waar Crankworx onvermurwbaar over is geweest. Het is vermeldenswaard dat vrouwen op het podium dezelfde uitbetaling krijgen als hun mannelijke collega's. De vrouwen evenementen zijn ook getimed voor primetime.

Kidsworx
Kinderen kunnen elke dag van het evenement deelnemen aan het fietsplezier. Speciale sessies voor pumptrack, Ride out met de profs, signeersessies en vele andere nevenevenementen zullen kinderen helpen om ervoor te zorgen dat de hele familie hun deel van het plezier heeft op het evenement.

Skills for Hills presented by Valkyrie MTB is een geweldig evenement waar iedereen kan strijden in bunny hop, wheelies, en bochtentechnieken.

Nachtleven

Jummy's, Kater Noster, Sixty Twenty, Dachsbau, Montagu zullen allemaal speciale evenementen organiseren om de actie vanuit de bergen naar beneden te brengen. Sommige van deze evenementen zullen meet and greets met pro atleet en live DJ's.

De volledige lijst van nevenevenementen is hier te vinden:
https://www.crankworx.com/innsbruck/side-events/

nachtleven

Jimmy's, Kater Noster, Sixty Twenty, Dachsbau, Montagu zullen allemaal speciale evenementen organiseren om de actie vanuit de bergen naar beneden te brengen. Sommige van deze evenementen zullen meet en greets met pro atleet en live DJ's.

De volledige lijst van nevenevenementen is hier te vinden:
https://www.crankworx.com/innsbruck/side-events/

Eerdere ervaringen:

Crankworx is altijd een gedenkwaardige ervaring. Het is een geweldige gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie. De live muziek, DJ sets, food trucks, games en adrenaline gepompte competitie maakt het leuk, zelfs als je geen mountainbiker bent.

Crankworx 2019 Recap

Soortgelijke artikelen