20220722_SKW_Swarovski_Kristallwelten_Roncalli_126
03 augustus 2022
Originele taal van het artikel: English Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Het is showtime!

Een zomercircus is altijd iets speciaals, en het circustheater Roncalli heeft zich gevestigd in de tuinen van de Swarovski Kristalwerelden om 16 shows per dag op te voeren met adembenemende acrobatische voorstellingen. Ik had het genoegen het allemaal van dichtbij mee te maken

De oogverblindende dansers!

Ik hou van het circus ! Er is iets geweldigs aan het kijken naar deze begaafde acrobatische atleten die hun kunsten vertonen. Vorige week kwam ik net op tijd aan bij de Swarovski Crystal Worlds om de voorstelling van 11.30 uur te zien van een tweeling uit Duitsland die een acrobatische dans uitvoerde terwijl ze aan een heel hoog gebouw bungelde! Ik wist niet goed wat ik kon verwachten toen mij werd verteld dat er "Dazzling Dancers" zouden zijn en dat ik "omhoog moest kijken", maar het was betoverend! Ze zweefden en zwaaiden heen en weer en maakten salto's en sprongen, terwijl ze aan de zijkant van een gebouw hingen. Absoluut verbluffend!

Naar de spiegelpoel!

Voor deze tocht door de tuin, werden we geleid door een "ringleider" De charismatische Carlo, met zijn hoge hoed en staarten, zorgde ervoor dat iedereen wist waar hij nu moest zijn! We werden naar beneden geleid naar de Spiegelvijver waar de kristallen wolken fonkelden! Aan de rand van het zwembad stond een grote bokaal. De artieste begon met het betreden van de bak water die veel te klein leek om in te manoeuvreren. Daarna sprong, dook, kronkelde en draaide ze zich een weg door het water, waar je met je verstand niet bij kon! Ze liet het er gemakkelijk uitzien, en ik heb geen idee hoe!

De zwaartekracht tarten!

Na een korte pauze verplaatste iedereen zich naar een open podiumtent om de volgende verbazingwekkende entertainer te zien. De volgende act, "Marvel & Wonder" genaamd, zag een vrouw jongleren met grote en kleine ballen met haar handen en voeten, terwijl ze ondersteboven stond. Dan verving ze een bal met een hoelahoep op één voet, en balanceerde het geheel. Ze draaide tapijten op beide voeten en handen tegelijk, en dat alles terwijl ze op haar hoofd stond! De pure coördinatie was echt indrukwekkend!

Verbijsterend evenwicht!

Als laatste, maar zeker niet de minste, veranderde de ringleider zelf, na een kostuumwissel, in "The Maestro." Na "Marvel & Wonder" kwam de Maestro op het podium en zijn specialiteit was... handstanden en balanstrucs! Eenhandig, tweehandig, draaien en keren, hij moet wel heel sterk zijn om al die verschillende posities aan te kunnen...

Hoofd naar beneden!

Het circus is naar de tuinen van de Swarovski Kristalwerelden gekomen, en het is een geweldig zomerevenement dat u niet mag missen! De verbazingwekkende performers zullen het publiek dagelijks verbazenvan 22 juli tot 21 augustus 2022, van 9u tot 19u, met ongeveer 16 shows per dag. Mis het niet!

Foto omslag : (c) Swarovski Kristallwelten
Overige foto's : (c) Vera Fluchtmann

Soortgelijke artikelen