A4_2014_469_1392105952
13 juni 2021
Originele taal van het artikel: English Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Er zijn speeltuinen, en dan zijn er nog speeltuinen in de bergen. Deze speelparadijzen hebben al het gebruikelijke speelplezier (schommels, glijbanen, draaimolens), maar dan te midden van het mooiste alpenlandschap. De kinderen kunnen er (veilig) ravotten terwijl de ouders gewoon kunnen ontspannen en genieten van het prachtige landschap. Een dagje uit met het gezin in de bergen kan niet beter dan dit!

Hier zijn 3 speeltuinen in een ongelooflijke bergomgeving waar het hele gezin van zal genieten.

1. SPEELPLAATS ZAUBERWASSER BIJ DE MUTTERERALM

De Muttereralm is in de winter al lang de favoriet van het gezin. Maar uw kinderen zullen het in de zomer net zo leuk vinden. Op korte loopafstand van het bergstation van de gondelbaan bevindt zich de avonturenspeeltuin met boomstammen, schommels en zintuiglijke blotevoetenpaden. Er is genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden, van peuters tot tieners.

Maar het hoogtepunt is het waterpark Zauberwasser. Dit opwindende deel van de speeltuin heeft waterbanen en wielen om in rond te spetteren. Ingenieurs in de dop kunnen het water op verschillende manieren laten stromen en iedereen kan afkoelen door zijn handen/voeten/hoofd in het kristalheldere alpenwater te steken. Zalig!

MURMELSPIELPLATZ IN GRIES

Het Sellraintal is een van de verborgen schatten van de regio Innsbruck. Deze natuurlijke wildernis ligt op slechts een korte rit met de auto of bus van het stadscentrum en herbergt rivieren, gletsjers en prachtige landschappen in alle richtingen.

Oh, en een geweldige bergspeeltuin! De Murmelspielplatz, of "Marmot Playground", in het dorp Gries im Sellraintal is een epische bestemming voor het hele gezin. Klimmen, schommelen en springen kan op de Murmelspielplatz, die ook nog eens vlak naast Pizzeria Marmota ligt. Iemand zin in een lunch?

SULZSTICHHÜTTE IN OBERPERFUSS

Speeltuinen zijn een uitstekende manier om kinderen aan te moedigen om te gaan wandelen, en de wandeling naar de Sulzstichhütte speeltuin zal niet teleurstellen. De Sulzstichhütte ligt op een zonnige plek in het resort Oberperfuss. Je kunt de gondelbaan nemen tot het middenstation en dan ongeveer een uur wandelen (afhankelijk van de leeftijd van je kinderen) tot aan de hut.

Van daaruit hebt u niet alleen een van de meest spectaculaire uitzichten van de regio Innsbruck, maar kunnen uw kinderen zich ook uitleven op de mooie kleine bergspeeltuin naast de hut. Een dagje naar de Sulzstichhütte is zeker een manier om uw kinderen 's nachts in slaap te krijgen!

Soortgelijke artikelen