richard-judge-240921-136
04 oktober 2021
Originele taal van het artikel: English Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Wow, wat een show! Richard Judge die live optrad op de Nordkette bergketen in Innsbruck... het was episch! Natuurlijk bracht hij zijn hitsingle "Show Me Love", maar ook een goede mix van oudere en nieuwe songs. Vraag het iedereen daar en ze zullen het bevestigen: een absoluut onvergetelijke avond.

 

De liveshow op 2000 meter boven de zeespiegel zou oorspronkelijk in augustus plaatsvinden, maar door het weer werd dat uitgesteld. Op vrijdag24 september 2021 hadden we het geluk aan onze zijde, want er was een heldere hemel en geen wind. Perfect voor enkele spectaculaire drone-opnames!

Deze show was een idee dat voortkwam uit een ontmoeting tussen Innsbruck Tourism en mij in maart/april van dit jaar. Na een geleidelijke opbouw en een uitgestelde datum, ben ik in de wolken dat alles geweldig heeft uitgepakt!

De teams van Innsbruck Tourism, Nordkette, Audio Werk en mijn crew hebben absoluut fantastisch werk geleverd. Richard had een geweldige tijd en voerde een uitstekende show op. Het publiek heeft genoten, het had niet beter kunnen gaan!

Richard Judge draaide een mix van nieuwe tracks, waaronder enkele van zijn eigen tracks, waarbij hij live zong terwijl hij de volgende track klaarmaakte om in te mixen, fantastisch! Op zijn setlist stonden ook enkele remixes van klassieke dance tunes die me deden terugdenken aan het dansen bij zonsondergang in Ibiza vroeger. Als afsluiter van zijn set, speelde en zong hij Show Me Love live. Wat een geweldig optreden, het publiek vond het helemaal geweldig!

GELUK OM BINNEN TE KOMEN

Het optreden was zeer exclusief: er waren geen kaartjes te koop, alleen degenen die kaartjes hadden gewonnen konden erbij zijn en het aantal was zeer beperkt. Dat, samen met een werkelijk unieke locatie op Nordkette en een briljante Richard Judge maakten de avond er een om nooit te vergeten.

Op bijna 2000 meter boven de zeespiegel, met de stad beneden je, bergen om je heen en een epische zonsondergang die de bergen en valleien in het zuiden verlicht, wordt het nooit saai. Ik ben al bijna tien jaar in Innsbruck en ik zou dit uitzicht steeds weer opnieuw kunnen bekijken.

Muziekevenementen op Nordkette zijn heel speciaal en om terug te keren naar een vorm van 'normaliteit' was overweldigend, vooral voor iedereen wiens baan te maken heeft met de podium- en evenementenindustrie.

Met velen over de hele wereld die het moeilijk hebben in deze moeilijke tijden, brengt dit evenement liefde en geluk, niet alleen voor degenen die aanwezig waren, maar voor iedereen die het online kan bekijken. Je kunt de emotionele momenten zien in het gezicht van Richard tijdens zijn set.

KLIK OP DEZE LINK OM DE SHOW TE BEKIJKEN!

HET AANVRAG

Om de liefdessfeer nog te versterken, was er zelfs een aanzoek. Max, een van de gelukkige winnaars van de kaartjes voor de show, maakte van de gelegenheid gebruik om de vraag te stellen. Op het podium!

Richard wist wat Max van plan was en zei dat hij hen op het podium zou roepen. Dus gingen ze het podium op en het publiek was getuige van Max die voor zijn vriendin Julika op één knie ging.

Wat een manier om een aanzoek te doen! Gefeliciteerd Julika en Max!

VAN DE TOP VAN LONDEN

Als onderdeel van de promo volgde mijn team in Londen Richard door de straten terwijl hij het hoogste gebouw beklom - The Shard!

Het concept was: van de top van zijn woonplaats Londen naar de top van Innsbruck, de liefde van goede tijden met vrienden en familie zal worden verzonden over de hele wereld.

CONNECTIE MET INNSBRUCK

Richard bezoekt Innsbruck al vele jaren en treedt er ook al jaren op. Oorspronkelijk was zijn eerste set in de legendarische Weekender, een club die helaas een paar jaar geleden werd gesloten. Dat was het begin van zijn liefde voor de stad. Hij heeft een aantal goede vrienden in de stad, dus hij heeft altijd wel een excuus om terug te keren.

In zijn interview zegt Richard dat als hij in Innsbruck aankomt, het is alsof er "een enorme last van zijn schouders is afgevallen" en dat het een heel bijzondere plek is. Omgeven door bergen en wilde dieren is iets anders dan zijn thuisstad Londen.

We filmden eerst in de Swarovski Kristalwerelden. Net als ik kreeg Richard veel inspiratie toen we daar omringd waren door creativiteit en nieuwe ervaringen.

EN-CORE

De alpine-stedelijke mix in Innsbruck is zeer uniek, ik denk niet dat er ergens anders in de wereld zo'n mix is.

Ik kan niet wachten op het volgende exclusieve evenement zoals dit op een van Innsbruck's unieke locaties, er broeit zeker iets, maar ik kan het natuurlijk nog aan niemand vertellen.

Alle foto's © Ashley Wiggins tenzij anders vermeld.

Volg meer van mijn avonturen op het gebied van filmmaken en muziekproductie op Instagram en Facebook

Soortgelijke artikelen