DSC05793
24 januari 2023
Originele taal van het artikel: Deutsch Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Innsbruck is een reis waard in alle seizoenen, en elk seizoen is uniek en bijzonder op zijn eigen manier. In de winter biedt Innsbruck tal van mogelijkheden, of het nu gaat om lange winterwandelingen, skiën, langlaufen of sightseeing en cultuur in de stad. Talrijke evenementen zorgen voor afwisseling, en de winterse achtergrond draagt bij tot de verbazing.

Maar zie voor jezelf in mijn nieuwe foto liefdesverhaal - foto's in plaats van veel woorden.

Loop op de Inn

Een winterwandeling in verse sneeuw langs de lange Inn-promenade van Innsbruck is altijd een goed idee. Neem je camera mee, geweldige wintermotieven zijn gegarandeerd.

Lumagica in de hoftuin

Het magische lichtfestival LUMAGICA in de Hofgarten ging dit jaar een nieuwe ronde in. Een geweldig nieuw concept en nieuwe figuren maakten het evenement dit jaar nog mooier. Een aanrader!

Tot volgende week zondag, 29 januari, kun je Lumagica nog bezoeken, koop hier kaartjes: LUMAGICA TICKETS.

Reis naar de Patscherkofel

De moderne kabelbaan brengt u heel snel naar de lokale berg van Innsbruck, de Patscherkofel. Ideaal verbonden met het openbaar vervoer (lijn J) vanuit de stad, kunt u het dalstation in slechts enkele minuten bereiken en ofwel gaan skiën of, zoals ik, een winterwandeling maken met een geweldige stop voor verfrissingen. De trein brengt u naar het bergstation en van daaruit neemt u een prachtig geprepareerd winterwandelpad eerst naar Hochmahdalm en dan naar Patscher Alm. U moet zeker stoppen om een hapje te eten, ik kan de regionale gerechten alleen maar aanbevelen.

Reis naar de Nordkette

Genieten van de zonsondergang op de Nordkette van Innsbruck? Ja, zeker! In de winter is de zonsondergang vaak bijzonder mooi en bovendien relatief vroeg op de avond, zodat u daarna nog iets in de stad kunt doen. Congress De Hungerburgbahn brengt u in enkele minuten van het stadscentrum naar Hafelekar op 2.334 meter hoogte.

Meer winterse indrukken

Innsbruck heeft zoveel te bieden. Hier zijn enkele suggesties van waar te gaan in de winter.

Soortgelijke artikelen