featured image
03 maart 2022
Originele taal van het artikel: English Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

De restaurantscene in Innsbruck is de laatste maanden echt op gang gekomen. Sommige oude favorieten zijn verdwenen, tot onze grote teleurstelling. Maar dat betekent ook dat er een aantal spannende nieuwe plekken zijn om uit te proberen, en dat hebben we gedaan!

Hier zijn drie nieuwe geweldige restaurants om uw smaakpapillen te prikkelen in 2022.

Le Murge, Wiltener Platzl

Toen Immerland aankondigde dat ze gingen sluiten, was dat behoorlijk tragisch. Hoe kon zo'n belangrijke Innsbruckse zaak ooit vervangen worden?

Maar we hoefden niet bang te zijn: Le Murge is een meer dan waardige aanvulling op de gastronomische scène van Innsbruck! Het nieuwe Italiaanse restaurant serveert slechts een klein aantal lichte gerechten, maar elk gerecht heeft een krachtige smaak. Denk aan versgemaakte basilicumpesto met knapperig boerenbrood, of mediterrane groenten geroosterd met een heerlijke mix van Italiaanse kruiden. En dan hebben we het nog niet eens over de fijne selectie wijnen en de authentieke espresso's.

Kortom: als u op zoek bent naar lekker eten en relaxte service, dan is Le Murge de plek voor u!

Le Murge, Leopoldstrasse 27

Gesloten op zon- en feestdagen

Ann's Diner, Wilten

Net om de hoek bij Le Murge ligt Ann's Diner, een nieuw eethuis in Amerikaanse stijl en een van de weinige in Innsbruck. Met een menu van bowls, taco's en hotdogs (ook vegetarische seitan dogs) is er altijd wel iets te vinden dat bij uw smaakpapillen past. Ook de ijscoupes zijn heerlijk.

Maar wat Ann's Diner echt apart maakt, is het funky interieur. Met zithoekjes met pastelroze kussens, opvallende retroverlichting en de coolste bar van de stad (of zeker van Wilten) is dit een nieuw soort eetervaring in Innsbruck. Het is alleen jammer dat ze in het weekend niet open zijn!

Ann's Diner, Leopoldstrasse 19

Gesloten op zaterdag en zondag

Smash N' Go, Höttinger Au

Ludwig's, Phil's, Zum Wohl... hebben we echt nog een hamburgertent nodig in Innsbruck? Nou, na het proeven van de smashed burgers bij Smash N' Go, blijkt van wel! Voor de niet-ingewijden: een smashed burger is een burger die niet tot een patty wordt geperst voordat hij letterlijk op de grill ligt, zodat de rokerige smaak en het aroma maximaal zijn. En het is net zo lekker als het klinkt.

Er zijn verschillende variaties op de burger, van de klassieke cheeseburger tot pulled pork en een broccoli-cheese patty, en er zijn ook glutenvrije broodjes verkrijgbaar (coeliakiepatiënten verheugen zich!). De zaak zelf is klein maar fijn, en ze krijgen bonuspunten voor het verpakken van hun afhaalburgers in duurzame papieren verpakkingen in plaats van een hoop plastic.

Alles bij elkaar een probleemloze en lekkere hamburger in Innsbruck!

Smash N' Go, Höttinger Au 46

Maandag gesloten

Soortgelijke artikelen