Schnitzeljagd-Go-Innsbruck-c-LeaHajner-17
15 februari 2021
Originele taal van het artikel: Deutsch Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Innsbruck door andere ogen zien, puzzels oplossen en aan het eind een zoete schat verzilveren? Ja, graag Met het aanbod van de "Ga Innsbruck"ervaring, staat niets in de weg van gratis puzzelplezier. De schatkaarten voor twee uitgebreide speurtochten worden uitgedeeld bij Innsbruck Information. Beide routes zijn gebaseerd op een van de zeven stadswandelingen die in een aparte brochure worden beschreven(info + download hier).

Nadat Elisabeth zich al heeft toegewijd aan de habsburg Tour hebben wij ons gewijd aan de authentiek Innsbruck die ik bij deze heb genomen. Het is een bijzonder mooie route die langs een groot aantal kerken voert en prachtige uitzichtpunten over de stad biedt. Trouwens, zo'n carving jacht is ook een leuk alternatief programma voor de wintersport!

STADSWANDELING AUTHENTIEK INNSBRUCK

De tocht begint bij het toeristenbureau in Burggraben, waar hij na ongeveer drie uur (in een rustig tempo) eindigt. De tocht is als een kleine reis door de tijd en begint waar de stad Innsbruck zijn oorsprong vond: in de oudste wijk van Innsbruck - Anpruggen. Anpruggen omvat de nog kleinere gebieden Mariahilf, Hötting en St. Nikolaus, die tijdens de speurtocht worden bezocht. Veel van de huizen die hier staan dateren uit de 15e eeuw en die op het Innrain behoren waarschijnlijk tot de meest gefotografeerde gebouwen van de stad. Geen wonder, met de Nordkette op de achtergrond maken ze een uniek plaatje. Dan is het een beetje bergopwaarts naar de oude en nieuwe Höttinger kerk voordat de rondleiding naar St. Nikolaus leidt.

Hier kunt u de exacte wandeling online vinden: Wandeling door Anpruggen en de oude stad

DIGITAL DETOX CITY GAME

Als je denkt dat je vals kunt spelen en gewoon de antwoorden op de vragen kunt googelen, heb je het mis! De meeste raadsels zijn niet moeilijk, maar je moet er op zijn minst kort geweest zijn om de vraag te kunnen beantwoorden. Het is ook niet verkeerd om je mobiele telefoon in je rugzak te laten - los de raadsels op en geniet van het uitzicht.

ONDERWEG MET KINDEREN

De lus is ook met kinderwagens te doen, maar er is een steil stuk bergop - maar u kunt het met een korte busrit inkorten. Hiervoor stapt u gewoon op de J op het marktplein en rijdt u verder naar Höttinger Kirchplatz. Na de twee raadsels hier gaat de route over de Riedgassen naar slot Büchsenhausen en dan omlaag naar St. Nikolaus. In sneeuw en modder is de brancard meer aan te bevelen.

MEER INFO

Alle informatie over de speurtocht Go Innsbruck vindt u hier.

Veel plezier met het ontdekken van Innsbruck!

Soortgelijke artikelen