Welcome Card Header
07 juni 2023
Originele taal van het artikel: English Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

zomerticket naar geluk

Het is eindelijk zomer, warm weer, perfect voor de prachtige natuur en activiteiten rondom Innsbruck! Daarom dacht ik: laten we mijn Top 5 Tips voor de Welcome Card eens doornemen! Wat is de Welcome Card, vraag je je af? Het is je zomerticket naar geluk! Een gastenkaart voor mensen die in de regio Innsbruck verblijven, geldig van 1 mei tot 31 oktober, zodat je genoeg tijd hebt om alles te zien wat er te zien valt! Er zijn zoveel diensten inbegrepen in de Welcome Cardgratis openbaar vervoer, gratis liften in de bergen, verschillende activiteiten en nog veel meer.

Een verblijf van twee nachten in verschillende etablissementen heeft zo veel voordelen, een derde nacht voegt daar nog meer aan toe en je kunt ook betalen om de Welcome Card te upgraden en van nog meer voordelen te profiteren! Bekijk de volledige lijst hier. Hier zijn echter mijn Top 5 Tips voor het gebruik van je Welcome Card!

Tip 1: City Bike voor 24 uur

Op Welcome Card kun je 24 uur lang gratis gebruikmaken van Innsbruck City Bikes! Het duurt niet lang voordat je erachter komt dat de stad Innsbruck veel fietsen heeft! Het is vaak de beste manier om je te verplaatsen! Vooral als je het centrum van de stad in wilt, waar het soms moeilijk parkeren is of waar auto's niet zijn toegestaan. Nog niet zo lang geleden werden de City Bikes geïntroduceerd in Innsbruck. Ik neem mijn fiets overal mee naartoe, en met de Welcome Card voel je je net een local!

Tip 2: Area 47 Water Park

Profiteer van tien procent korting op de Area 47 Water Park of upgrade je Welcome Card om eenmalig toegang te krijgen. Laat je lanceren van een Blob, neem een duik van de gigantische waterglijbaan of suis naar beneden in een Hydrobob, je kunt niet verkeerd gaan als je op zoek bent naar een sensatie. Dit waterpark is 20.000 vierkante meter plezier. Laat je lanceren uit een waterkanon, klim op een klimmuur en val in het water. Het is een van mijn favoriete locaties in de zomer, en het is zo gemakkelijk gemaakt met de Welcome Card!

Tip 3: FlipLab

Zelfs als het weer niet meewerkt aan je reis naar Innsbruck, is er nog genoeg te zien en te doen. Met de Welcome Card krijg je 20 procent korting bij FlipLab. Leuk voor alle leeftijden, dit indoor trampolinepark is geweldig om wat energie te verbranden. Hindernisbanen, sprongen en zo veel ruimte!

Tip 4: Swarovski-kristalwerelden

De Swarovski Kristalwerelden zijn een must see in Tirol! Met de standaard Welcome Card krijg je twee euro korting, of upgrade voor een eenmalige entree. Er is altijd iets om je over te verbazen als je de Swarovski Kristalwerelden bezoekt. Onder het toeziend oog van de vriendelijke reus kun je in zijn hoofd kijken, door de tuinen wandelen en genieten van heerlijk eten in het restaurant. Het is een fantastisch dagje uit als je in de buurt bent!

Tip 5: Natterer See

De Welcome Card biedt zo veel kortingen en extraatjes om de volledige Tirol-ervaring te krijgen! Er zijn veel zwemplekken om uit te kiezen, mijn tip zou de Natterer See zijn, waar je 50 procent korting krijgt met de kaart! Naar mijn mening is een van de beste delen van Tirol de nabijheid van de natuur. Bossen en meren liggen op een steenworp afstand, en ze zijn allemaal een beetje anders. De Natterer See heeft opblaasbare hindernissen om overheen te klimmen.

Bonustip: Zomer Actief Programma

Wie nog meer inspiratie nodig heeft, moet eens kijken naar het Zomer Actief Programma, waar je alleen met Welcome Card gebruik van kunt maken - en het is gratis. Met verschillende begeleide wandelingen en e-biketochten in de regio Innsbruck is er voor elk wat wils.

Zorg ervoor dat je profiteert van alles wat de Welcome Card te bieden heeft! Vergeet niet om de digitale Welcome Card te downloaden zodat je hem gemakkelijker mee kunt neme n.

Voor meer informatie heeft Elizabeth een deep dive gedaan, kijk hier.

Soortgelijke artikelen