P2340162tvb
06 mei 2024
Originele taal van het artikel: Deutsch Informatie Automatische vertaling. Supersnel en bijna perfect.

Innsbruck ontwaakt uit zijn winterslaap. De sneeuw smelt langzaam op de bergen, de eerste bloemen bloeien in het dal en de weiden worden weer weelderig groen. De dagen worden langer en de zon schijnt alweer volop aan de hemel. Het is weer tijd voor een nieuw fotoverhaal van Innsbruck en de omliggende dorpen in de lente. Ik was op pad met mijn camera en laat je zien waar je de lente op een bijzonder mooie manier kunt beleven.

Wandeling door het centrum

De caféterrassen zijn weer open en de straten zijn bezaaid met tulpen, narcissen en andere voorjaarsbloemen. Je kunt je vitamine D aanvullen tijdens een wandeling door de Hofgarten, de oude stad en langs de Inn en daarna genieten van een kopje koffie in de warme lentezon. Ik kan vooral de Hofgarten aanbevelen.

Wandel door de Hofgarten en langs de Inn

De Hofgarten van Innsbruck is vooral in de lente een bezoek waard. Overal bloeien lentebloemen en de warme temperaturen nodigen uit om op een van de vele bankjes te gaan zitten en te luisteren naar tsjilpende vogels.

Wandeling in Arzl

Het is bijzonder mooi om te wandelen in Arzl, aan de rand van de stad en aan de voet van het Nordkettegebergte. Het dorpskarakter, de vele uitgestrekte velden en de calvarieberg met zijn prachtige uitzicht op Innsbruck maken dit een bijzonder mooie wandeling.

Saggen

De wijk Saggen in Innsbruck, met zijn prachtige oude huizen en villa's, is zeker een bezoek waard.

De bergen in voor de krokusbloesem

Duizenden krokussen staan in bloei in de bergen rond Innsbruck. Met de witte bergtoppen op de achtergrond is dit een dankbaar motief voor iedereen die van fotografie houdt. Er zijn er vooral veel in de Sellrain Vallei of op de hellingen van de Patscherkofel.

Zonsondergangen in de Inn

Kranebitten is een geweldige plek om in de zon te zitten bij de Inn. De lange zandbank is de perfecte plek om het gezellig te maken met een deken en te wachten op de zonsondergang.

Bloesem laan

De Fritz-Pregl-Straße aan de buitenmuur van de begraafplaats Westfriedhof is in het voorjaar omzoomd met veel roze bloesembomen. Absoluut de moeite waard met het panorama van de Nordkette erachter.

Er zijn veel mooie plekken in Innsbruck om van de lente te genieten. Het is op dit moment bijna overal kleurrijk en de voorpret voor de zomer is groot.

Soortgelijke artikelen